Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Til undsætning: Karvinen er tilbage på isen hos Mighty Bulls

Jannik Karvinen hjælper Rødovre på fode ovenpå de mange skader.

Af

Op til denne sæson stoppede Jannik Karvinen sin aktive karriere. Men nu vender Rødovre-koryfæet tilbage på isen. I regi af Rødovres mange skader gør Karvinen comeback og træner allerede med søndag. 

Det skriver Mighty Bulls på deres hjemmeside lørdag. Nyheden kommer på en dag, hvor det også er blevet bekræftet, at Morten Andreasen kommer tilbage og agerer spillende assistent. 

- Vi vidste, at vi kunne få nogle udfordringer omkring U20 VM, men slet ikke i den her kategori. Så vi er meget glade for, at Morten og Jannik er klar på at trække i trøjen igen for en kortere periode. Det er virkelig en stærk karakter, at være klar til at hjælpe holdet og klubben på alle måder, og det sætter vi meget stor pris på. Morten har formen på plads og ser vi, hvor Jannik står på de kommende træninger. Han har været med i rigtig mange år og ved, hvad der skal til, siger Jørgen Illemann til Rødovres hjemmeside.

Rødovre er hårdt ramt af skader.

Målmand O’Connor er ude, det samme er backerne Julius Nyqvist og Kasper Jensen samt de to forwards Matthias Asperup og Nicklas Carlsen. Udover skaderne, kan Rødovre få fem mand med til U20 VM, som derved vil mangle i truppen i perioden, hvor turneringen afvikles.

LÆS OGSÅ: Morten Andreasen gør comeback for Rødovre Mighty Bulls