Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Udvisning blev afgørende: Mikkel Jensen sikrede tre point til SønderjyskE i jysk gyser mod Herning

Foto af Daniel André Stentz

SønderjyskE trak det længste strå i en tæt duel mod Herning Blue Fox fredag aften.

Af

SønderjyskE-spillerne kunne juble efter aftenens kamp mod Herning Blue Fox, der blev en utrolig tæt affære.

Kampen blev først afgjort i slutminutterne, hvor SønderjyskE udnyttede en overtalssituation.

Første periode var underholdene, men både Simon Nielsen og Nicolaj Henriksen lukkede af i hver sin ende.

Det var Herning, der var de første til at sende pucken i nettet i anden periode, da Mathias Bau Hansen scorede til 1-0

Den føring holdt kun i fem minutter, for Oliver Gatz udlignede for SønderjyskE på egen hånd til stillingen 1-1.

Scoringen skabte dog endnu mere energi hos Herning-holdet, der kom foran igen blot 14 sekunder senere, da Kristian Jensen gik direkte mod mål og gjorde det til 2-1.

SønderjyskE nægtede at give op. De pressede på, hvilket resulterede i endnu en udligning få minutter senere, hvor Mads Eller var på pletten til 2-2.

Tredje periode var præget af mange udvisninger, men ingen af holdene kunne sende pucken i nettet, hvilket skabte en nervepirrende afslutning.

Nicolai Weichel fik to minutter i udvisningsboksen for Delay the game, hvilket kostede dyrt.

For med små fire minutter tilbage af kampen var det SønderjyskEs tur til at komme foran, da Mikkel Jensen scorede til 2-3 i powerplay.

Herning satsede alt til sidst og tog Simon Nielsen ud til fordel for en ekstra markspiller.

SønderjyskE stod imod deres pres og tog tre point med hjem til Vojens.

Med sejren rykker SønderjyskE endnu tættere på Frederikshavn White Hawks i tabellen.