Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Vild første periode sank piratskibet: Herning forlod Aalborg med tre point

Foto af Daniel André Stentz

Herning Blue Fox slog fredag aften Aalborg Pirates på udebane.

Af

Aalborg Pirates fik en forfærdelig start på 2021, da årets første kamp for deres vedkommende bød på en hektisk første periode, hvor Herning Blue Fox næsten scorede på alt.

Cameron Brace bragte Herning foran i Bentax Isarena efter blot 58 sekunder, hvilket blev startskuddet på en vild periode for herninggenserne.

Brodie Dupunt gjorde det til 0-2, hvorefter Cody Donaghey kom et modsvar fra hjemmeholdet med en reducering til 1-2.

Dernæst stod der Herning på resten af første periode, hvor George Sørensen blev skudt fuldstændig i sænk.

Mathias Bau Hansen, Jakob Jessen og Brodie Dupont igen sendte pucken i nettet. Lige pludselig var gæsterne foran 1-5.

I anden periode skulle Aalborg forsøge at redde æren og skabe et mirakuløst comeback, men det blev kun sværere, da Mark MacMillan gjorde det til 1-6.

Piratskibet var sunket, men der var alligevel et par pirater, som kæmpede videre, for i tredje periode reddede de en del af æren.

Kirill Kabanov og to gange Mikkel Højbjerg fik reduceret til 4-6, hvilket endte med at blive slutresultatet.

Herning Blue Fox nappede dermed deres tredje sejr i træk. Ben Coopers mandskab har gjort rent bord, efter de er vendt tilbage igen fra en pause grundet COVID-19.