Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Han skyder, nej han venter: Joachim Blichfeld scorer sit første mål i NHL

Af

Der blev skrevet dansk historie i NHL natten til søndag dansk tid.

Endnu en dansker skrev sig ind i historiebøgerne blandt de danskere, der har scoret i NHL.

Joachim Blichfeld var på pletten for San Jose Sharks, der mødte Minnesota Wild.

I tredje periode fangede han pucken i Minnesota-zonen, hvorefter han skøjtede mod mål.

Der var mulighed for at skyde med det samme, men Joachim Blichfeld ventede, skøjtede forbi Joel Eriksson og sendte pucken op i nettaget.

Målet blev kun pynt på resultatet for San Jose Sharks, der tabte opgøret 3-6, men betydningen for Joachim Blichfeld er enorm.

Nu er der kommet hul på bylden og danskeren har fået sin første scoring på CV'et, hvilket med garanti giver selvtillid og mod på mere.

Opgøret var Joachim Blichfelds sjette optræden i NHL.

Danskeren fik 7 minutter og 50 sekunders istid i alt og fik i løbet af kampen sendt to skud på mål.

Det ene resulterede altså i et mål, som han aldrig kommer til at glemme.