Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Hockeytinget afslører: Oliver Larsen skal på NHL-camp

VM-backen Oliver Larsen skal fra i morgen på træningslejr hos selveste Toronto Maple Leafs.

Af

For de fleste er NHL det forjættede land, og i går blev endnu to danskere draftet til NHL. Nu får endnu en dansker muligheden for at vise talentet frem på den store scene, erfarer Hockeytinget.dk.

Danmarks lovende VM-debutant, 20-årige Oliver Larsen, er således inviteret med på næste uges development camp hos selveste Toronto Maple Leafs, der som bekendt allerede har målmandsstjernen Frederik Andersen i stalden.

Oliver Larsen, tidligere Aalborg og Odense, er i rivende udvikling, og vekslede en flot sæson hos IK Pantern med sin første VM-billet og en masse spilletid under Heinz Ehlers' ledelse.

Den årlige development camp er en fast tilbagevendende sommertradition for de 31 NHL-klubber, der her kan se deres NHL-draftede håb og øvrige inviterede talenter, der har vist potentiale, an på nærmeste hold i en lille uges tid.

Årets development camp fløjtes allerede i gang i morgen mandag med diverse tests på og udenfor isen, mens det fra tirsdag og frem gælder træningssessioner på isen og i styrkelokalet.

Sidste sommer var Torontos førsterundevalg i 2018, svenske Rasmus Sandin, fx med på campen, hvor nye Leafs-stjerner som Mitch Marner, Auston Matthews, William Nylander etc. tidligere ligeledes har taget deres første skøjtetag i Leafs-regi.

Under weekendens draft i Vancouver blev seks nye, håbefulde talenter valgt af Toronto-ledelsen - tre amerikanere, to finner og en russer - og de er alle højst sandsynlige deltagere på den kommende camp.

Toronto Maple Leafs ventes snart at melde den endelige træningstrup officielt ud.