Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Bjorkstrand dobbelt målscorer IGEN

Bjorkstrand leverede for anden kamp i træk to mål, da Blue Jackets slog Ehlers og Winnipeg Jets.

Af

Natten til torsdag tog Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets imod Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets.

Forud for opgøret havde Bjorkstrand egenhændigt vundet mod New York Rangers, da han med to flotte scoringer sikrede Blue Jackets sejren.

Og minsandten om herninggenserne ikke gjorde det igen, mod landsmanden Nikolaj Ehlers!

Ehlers og Jets kom ellers foran med 1-2 efter første periode, men blev i anden periode indhentet af hjemmeholdet, bla. på mål af Oliver Bjorkstrand.

Tredje periode startede ved 3-3, og her kunne Bjorkstrand endnu en gang kalde sig matchvinder, da han med ca. fem minutter tilbage af perioden lavede endnu et lækkert håndledsskud der gik ind bag reservemålmand Laurent Brossoit.

Bjorkstrand blev fortjent kåret til kampens "first star". Velkommen tilbage fra skadespause til danskeren!

Ehlers forsøgte fire gange at skyde på mål, men desværre blev det ikke til hverken mål eller assists for danskeren.

Slutresultat: 4-3 til Columbus Blue Jackets.