Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

NHL: Forrygende Lars Eller er atter på pletten for Washington Capitals

Lars Eller har gang i en fantastisk sæson for Capitals

Af

Natten til lørdag var Lars Eller og Washington Capitals på besøg i Canada, hos Vancouver Canucks hvor både Jannik Hansen og Nicklas Jensen har spillet tidligere i karrieren.

Eller og co. fik ellers røven alvorligt på komedie, da man tabte første og anden periode henholdsvis 2-1 og 3-1.

Eneste lyspunkt for Caps, set med danske øjne, var et snedigt mål af Lars Eller, hvor han elegant (og lidt pudsigt) listede pucken mellem benene på målmand Jacob Markstrom.

Men i tredje periode fik hovedstadsholdet afværget en kommende lussing, da man tævede Canucks hele 0-3!

Kampen skulle dermed ud i forlænget spilletid, og senere hen helt ud i straffeslag. Her var rutinerede Nicklas Backstrom skarp og scorede det afgørende mål for Capitals, der dermed vandt kampen 5-6.

Eller blev udover den fede scoring noteret for én assist, to skud på mål og ca. 15 minutter på isen. Eller har samlet set 10 point i 13 kampe, hvilket kunne tyde på at han er igang med sin bedste sæson til dato.

Slutresultat: 5-6 til Washinton Capitals (straffeslag).