Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL-klub freder deres første nummer

Roberto Luongo bliver den første Panthers-spiller, der får fredet sit nummer.

Af

Florida Panthers skriver på flere måder klubhistorie, når de den 7. marts 2020 freder det første nummer i klubbens 26-årige historie.

Den canadiske målmand, Roberto Luongo, bliver den første Panthers-spiller til at få sit nummer fredet af klubben. Her vil Luongos nummer 1 under en ceremoni blive hejst op til loftet, hvorefter ingen spiller vil spille med nummer et igen.

- Roberto er en grundsten i Panthers’ historie og et af spillets ikoner. Han har repræsenteret både sig selv og Panthers med stor værdighed, beslutsomhed og en høj standard gennem hele sin karriere. Roberto er et skolebogseksempel på, hvad det vil sige at være en Florida Panthers-spiller. Der er ingen spiller, der fortjener det mere at blive den første Florida Panthers-spiller til at få fredet sit nummer, siger Florida Panthers’ ejer, Vincent Viola ifølge ESPN.

Roberto Luongo lagde den 19. juni skøjterne på hylden efter 19 NHL-sæsoner, hvoraf hovedparten var for Florida Panthers.

På rekordlisten over flest sejre, ligger Luongo nummer tre med 489 sejre gennem sin NHL-karriere.

Selvom det aldrig blev til en Stanley Cup for Luongo, så tæller højdepunkterne i karrieren to OL-guldmedaljer, to verdensmesterskaber og en world cup-sejr.