Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

24-årig dansker med tre guldhjelme stopper karrieren

Henrik Nielsen vandt tre danske mesterskaber med SønderjyskE, men har i dag annonceret sin afsked med ishockey.

Af

Det er meget få danskere, som opnår at vinde tre guldhjelme i Metal Ligaen.

Det opnåede Henrik Nielsen allerede som 20-årig SønderjyskE-spiller, da han blev dansk mester tre år i træk, mens han var henholdsvis 18, 19 og 20 år gammel.

Nu stopper han karrieren, har han lørdag formiddag annonceret på sin facebookprofil.

- En beslutning der er velovervejet og måske nok har været længe undervejs, men jeg har valgt at stoppe imens legen er god.
Med det “talent” eller mangel på samme, som jeg var i besiddelse af som ung knægt, så havde jeg alligevel aldrig troet jeg skulle opnå det jeg har gjort og det er jeg alligevel rigtig stolt og taknemmelig over, skriver Henrik Nielsen, og sender en tak til en særlig person, samt sin vennekreds og sit netværk:
- Tak til min far for den evige støtte og ikke mindst alle jeg har mødt på min vej, langt de fleste som jeg kalder venner nu, skriver han.

Henrik Nielsen blev også pokalmester med sønderjyderne, før han tog til Odense Bulldogs i to sæsoner.

I den forgangne sæson tog han på eventyr, og blev den første dansker i den rumænske liga, før han sluttede karrieren hos Halmstad i den svenske Division 1.

Fra Team Hockeytinget skal der lyde et stort tillykke til Henrik Nielsen med den flotte karriere.