Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Lars Eller assisterer for anden kamp i træk

Lars Eller var endnu en gang med i opspillet til mål, og har nu assisteret i to kampe i træk.

Af

Natten til torsdag vandt Washington Capitals over Los Angeles Kings på udebane, og tog dermed deres femte sejr på stribe.

Endnu en gang var Lars Eller at finde som center i andenkæden, og kvitterede endnu en gang tilliden til ham som Backström-vikar, med en assist til én af John Carlsons to scoringer i første periode - der i øvrigt endte 0-2 til Eller og Caps.

Anden periode blev en nullert, og tredje periode endte 1-1.

Eller blev for kampen noteret for ét skud på mål, to hits og ca. 16 minutter på isen. Eller har for sæsonen 16 point i 30 kampe.

Med sejren ligger Eller og co. på en klar førsteplads i Metropolitan Division.

Slutresultat: 1-3 til Washington Capitals.