Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

San Jose-medie fremhæver True og Blichfelds chancer

Ifølge de lokale medier har Alexander True og Joachim Blichfeld gode chancer for få spilletid i NHL.

Af

Bliver 2019-2020 sæsonen, hvor vi får endnu en dansker, eller måske to, i NHL?

Skal man tro San Jose-avisen The Mercury News, så kan den kommende sæson meget vel blive sæsonen, hvor Alexander True eller Joachim Blichfeld får deres NHL-debut.

I avisens optakt til San Jose Sharks’ træningskampe er der fokus på, hvem der skal dække hullerne efter blandt andet Joe Pavelski og tre andre forwards.

- Der har været stort fokus på Blichfeld, Chekhovich og Chmelevski op til campen, når man tager deres præstationer som junior i betragtning. Det samme gælder McGrew og Gregor. De er talentfulde og må regne med at blive Sharks-spillere på et tidspunkt. Men der er stadig et stort spring fra juniorhockey op til NHL, skriver The Mercury News’ Curtis Pashelka, hvorefter han retter blikket mod Alexander True:

- Under de ideelle omstændigheder vil spillere som Halbgewachs, Suomela og True tage skridt og vinde pladserne dette år.

 Der bliver her spekuleret i, om Alexander True med sin størrelse ikke vil være et godt bud som center i fjerdekæden i stedet for Barclay Goodrow.

- Goodrow klarede det godt i den rolle, men den 196 cm. høje True kan være en stærk kandidat, hvilket vil tillade Goodrow at glide ud på hans naturlige position som wing, skriver Curtis Pashelka.

San Jose Sharks spiller deres første træningskamp forud for 2019-2020 sæsonen tirsdag den 17. september, hvor de tager imod Anaheim Ducks.

Sharks spiller i alt seks træningskampe - to mod Ducks, to mod Calgary Flames og to mod Vegas Golden Knights, der kan have Jonas Røndbjerg med i de kampe.