Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Stanley Cup finalen: Fra sidsteplads til førsteplads - St. Louis Blues vinder klubbens første Stanley Cup

St. Louis Blues slog Boston Bruins i den altafgørende kamp syv, og er for første gang i klubbens historie Stanley Cup mestre

Af

Onsdag nat kl. 02.00 skøjtede Ryan O'Reilly, Alex Pietrangelo og Vladimir Tarasenko ind til deres vigtigste hockeykamp nogensinde.

St. Louis Blues stod sensationelt i Stanley Cup finalen, og efter et mislykket forsøg på at vinde turneringen på hjemmebane, forud for nattens opgør, skulle klubbens første trofæ nogensinde vindes på udebane mod et uhyggeligt stærkt Boston Bruins.

Men eventyr med lykkelige slutninger er åbenbart stadig noget vi i år 2019 kan diske op med i sportsverdenen, og en mandfolkeindsats fra de blå noder sender det Missouri baserede hold i hockeyhimlen.

Nattens sejr over Boston Bruins ryger afgjort direkte ind i historiebøgerne!

Fra den absolutte sidsteplads i NHL tredje januar, til den absolutte førsteplads i verdens hårdeste og mest eftertragtede hockeyturnering, 13 juni - St. Louis Blues er dette års Stanley Cup mestre!

Første periode i nattens kamp endte stensikkert 2-0 til St. Louis Blues, på mål af Ryan O'Reilly og Alex Pietrangelo. Men selvom at de to veteraner stod for at udbygge føringen, så skal periodens opmærksomhed rettes mod rookie målmand Jordan Binnington, der leverede en fabelagtig indsats mellem rørene!

Bruins skød i første periode på mål hele 12 gange, men Binnington lukkede ikke et eneste mål ind, og bød samtidigt på en række redninger i særklasse.

Anden periode kastede endnu en gang en række perleredninger fra Binnington af sig, og ingen af holdende formåede desuden at score.

Tredje og sidste periode blev et rent festfyrværkeri for Blues, der med to scoringer fra henholdsvis Brayden Schenn og Zachary Sanford kunne cementere holdets første Stanley Cup sejr.

Bruins tredjekæde forsvarer Matt Grzelcyk scorede en enkelt med ca. to minutter tilbage af kampen, og stod dermed for kampens sidste scoring.

Slutresultat: 4-1 (4-3 i kampe) til St. Louis Blues.

Dermed afsluttes en fænomenal sæson for Blues, der nu blot skal vente spændt på at se hvilke priser der falder dem i hænde, når NHLs award show afholdes senere i juni.

Budene herfra lyder blandt andet på: Jack Adams (bedste træner) + Conn Smythe (slutspillets MVP) til enten Jordan Binnington eller Ryan O'Reilly.