Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Efter aflysning: VM 2025 i Danmark kan blive udsat

I går annoncerede IIHF den ventede aflysning af årets A-VM i Schweiz. Det kan påvirke det kommende danske værtskab.

Af

A-VM 2020 i Schweiz, der skulle have været spillet i dagene 8.-24. maj, blev i går officielt aflyst af det internationale ishockeyforbund (IIHF).

Beslutningen var fra alle leder og kanter ventet, og vel blot et spørgsmål om ren praktik - og måske forsikringshensyn - at afgørelsen først blev officiel i går.

Her skulle Danmark have deltaget ved A-VM nummer 18 på stribe, men sæsonen er altså nu endegyldigt slut - og faktisk kan aflysningen også påvirke yderligere.

Som bekendt fik Danmark tildelt VM-værtskabet i 2025, sammen med vores svenske naboer, og dette er nu i fare for en udsættelse.

- Vores VM i 2025 kan komme under pres. Der vil være en sympati for Schweiz og en holdning til, at de skal sættes ind i rangordenen igen. På danske vegne er jeg rigtig glad for 2025, men det kan blive en mulig udgang, at vores værtskab skal rykkes et år. Det kan jeg desværre ikke afvise, siger formand i Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen, til DR Sporten.

VM 2021 skal efter planen afholdes i Hviderusland og Letland - men det kan altså tænkes, at Schweiz overtager denne og at de kommende værtskaber således rykkes et år.

Kommende VM-værtskaber:
2021: Hviderusland og Letland
2022: Finland
2023: Rusland
2024: Tjekkiet
2025: Danmark og Sverige

LÆS OGSÅ: BREAKING: VM 2020 er aflyst

LÆS OGSÅ: Agenten bekræfter: Anders Krogsgaard er på plads i DEL