Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

HIRSCH TIL HOCKEYTINGET: - Det er en kæmpe chance

Den danske landsholdslegende går all in med den store karrieremulighed, der viste sig i SKA Skt. Petersborg.

Af

Det kom som en stor overraskelse for mange, da målmandsikonet Peter Hirsch forleden blev præsenteret som målmandstræner i KHL-klubben SKA Skt. Petersborg. Han er en dygtig coach, Hirsch, men derfra til at blive præsenteret i en af Europas største ishockeyklubber, er der et skøjtetag.

- Det har været undervejs længe. Faktisk troede jeg, at det var i en anden russisk klub, der kunne være en chance, men skiftesvis døde det lidt ud, og så kom der en ny henvendelse, siger Peter Hirsch til hockeytinget.dk om forløbet.

- Og så ringede deres sportslige chef og lød som om, at det hele var på plads. Og det var det så også i løbet af få timer, siger Hirsch.

Han nåede faktisk ikke at underrette sin bedre halvdel – hun har dog fået besked.

- Haha, ja det gik lidt hurtigt, men vi havde talt det igennem, lyder det.

Han er selv overrasket over, at mægtige SKA blev en jobmulighed for ham, men han vil gøre alt for at gribe chancen- 

Det er en kæmpe chance, som jeg skal gøre alt for at tage. Det er så professionelt derovre, og de gør tingene helt anderledes, og på mange måder også mere gennemført end f.eks. i Sverige. Jeg kan lære utroligt meget, for det er virkelig en russisk maskine, hvor hockey betyder alt, kan man mærke.

Han får uden tvivl pres på sine skuldre, for topklubben er en af de mest mediedækkede klubber, og med en selvforståelse, hvor et nederlag kan ligne en krise, og to i træk kan skabe høje bølger

- Det er jo egentlig fedt nok. Som spiller vil man også vinde, og prøver at vinde alle kampe, og forberede sig sådan. Nogle gange stemmer tingene ikke lige, men at sige, at turde så direkte og sige at man vil vinde, det bliver spændende at arbejde under, siger Peter Hirsch, som får en russisk kollega som målmandstræner, og også skal arbejde ned i klubbens fødekæde.

- Jeg er super glad. Det er en stor chance, siger Hirsch.