Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

SønderjyskE-direktør jubler: - Vi har skrevet historie

Weekendens europæiske triumf vækker, ikke overraskende, stor glæde hos SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Af

Efter tre danske medaljer blev SønderjyskE i går det første danske hold, der tog skridtet op på øverste medaljetrin i Continental Cup.

Sønderjyderne leverede tre stærke kampe på egen is i Frøs Arena, og besejrede både briter, hviderussere og polakker på vejen mod den historiske titel.

– Det er kæmpe stort for SønderjyskE og for dansk ishockey. Vi har skrevet historie, og vores navn bliver indgraveret på det store trofæ. Jeg er meget, meget stolt af de her drenge, siger Klaus Rasmussen, direktør i SønderjyskE, til klubbens hjemmeside.

– Det har været en fantastisk weekend for os. Vi havde drømt om, at vi kunne spille med om medaljer til det sidste, og at vi går helt til tops på hjemmebane, er en enestående oplevelse. Jeg er glad for, at vores fans, sponsorer og frivillige får den her oplevelse, og i næste sæson er vi igen sikret store oplevelser i Sønderjylland, når vi er med i gruppespillet i Champions Hockey League, siger han videre.

Triumfen blev slået fast med søndagens 3-1-sejr over Cracovia Krakow, hvorefter jublen kunne bryde løs.

Med den historiske titel følger også en fornuftig præmiesum samt en billet til næste sæsons Champions Hockey League, hvor der altså dermed vil være to danske mandskaber til start.

Målene kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: Højdepunkter: CC-triumfen i Vojens samt fra Odense og Esbjerg

LÆS OGSÅ: SønderjyskE-back hædret efter Continental Cup-triumf

LÆS OGSÅ: HISTORISK: SØNDERJYSKE ER CONTINENTAL CUP-MESTRE!