Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Nederlag i Norge: Ungt A-landshold tabte sæsonens første kamp

Med fire debutanter i kamptruppen tabte Heinz Ehlers og Co. fredag sæsonens første landskamp.

Af

Ved MECA Hockey Games i norske Lørenskog er Danmarks A-landshold for første gang i aktion i denne sæson.

Den første optræden endte imidlertid i et nederlag.

Østrig tog stikket med 3-1, og revancherede dermed et lignende nederlag mod de norske værter på åbningsdagen af trenationersturneringen.

Østrigerne bragte sig i front i første periode, men mod slutningen af denne fik MoDo-angriberen Mathias From udlignet for danskerne.

Men i tredje periode viste Østrig sig stærkest. I 51. minut kom de atter foran, og i slutfasen blev 3-1-sejren beseglet med en scoring i tomt mål.

Fire danskere fik deres første senioroptræden med løven på brystet. Der var således debut til Christian Wejse, Rasmus T. Andersson, Christopher Frederiksen samt Frederik Dichow, der var back-up for George Sørensen i målet.

I morgen møder danskerne de norske værter i turneringens sidste kamp.