Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL-spillere melder VM-klar - afbud fra superstjernen McDavid

VM i Slovakiet er en måned væk. Flere NHL-profiler har allerede meldt klar.

Af

Vi er gået ind i den spændende fase - efter NHL-grundspillet - hvor de slagne spillere tager stilling til VM-deltagelse eller ej.

Grundspillet blev afsluttet i weekenden, og VM er endnu en måned væk. Alligevel har en kvartet allerede meldt klar.

Sverige får glæde af Vancouver Canucks-målmand Jacob Markström, og hans holdkammerat, den unge back Quinn Hughes, der også var med i Herning sidste år, er klar for det amerikanske VM-hold.

Hos canadierne har Carter Hart, gennembrudsmålmand hos Philadelphia Flyers, meldt sig klar til tjeneste.

Forhåndsfavoritterne må dog undvære verdens måske allerbedste, der ellers, igen, røg tidligt ud med Edmonton Oilers. Connor McDavid har meldt afbud som følge af den benskade, som han pådrog sig i grundspillets allersidste kampe.

Den nok største VM-klar stjerne indtil er Anze Kopitar fra Los Angeles Kings. Han stiller igen op for Slovenien, der dog må dyste om oprykning fra B-gruppen.

Hos vores norske rivaler har deres store stjerne, Mats Zuccarello, takket nej til deltagelse.

Mange flere tilsagn vil følge i de kommende dage.

Måske også blandt danskerne, hvor Mikkel Bødker og Frans Nielsen i første omgang er i spil. De fire øvrige NHL-danskere står alle på tærsklen til deltagelse i årets slutspil.