Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: JANNIK HANSEN STOPPER KARRIEREN

Jannik Hansen stopper sin aktive ishockeykarriere.

Af

Den 33-årige danske ishockeystjerne Jannik Hansen lægger skøjterne på hylden. Det bekræfter han lørdag aften overfor TV2 SPORT.

- Hvis man selv føler oppe i hovedet, at man skal spille på en bestemt måde, og føler man ved, hvordan man skal spille – så kan jeg ikke rigtig lige få det ud. Kroppen vil ikke det samme, så er det svært at blive ved på det her niveau, siger Jannik Hansen til TV 2 SPORT.

- Det at man lige føler, at kroppen ikke kan være med mere. Det gør, at det er en rimelig vigtig årsag til, at jeg må trække stikket.

- Det gør ondt, når man står op. Jeg har haft nogle skader i knæ og skuldre, der gør, at man godt kan mærke, at det knirker og knager lidt her og der og nogle steder, hvor det måske ikke lige skulle.

Jannik Hansen afslutter overfor TV2 fra sit hjem i Canada: 

- Jeg har været forholdsvis heldig med at jeg ikke har haft de helt store skader – selvfølgelig har man løbet ind i en hjernerystelse her og der – men jeg tror, at det er ved at være slitage, der spiller ind. Det kan være sådan man vågner og der ikke rigtigt skete noget i går og alligevel humper man rundt.

Jannik Hansen blev den anden dansker nogensinde og den yngste af slagsen til at spille i NHL, da han i 2007 fik debut for Vancouver Canucks.

Siden da nåede han over 600 kampe i verdens bedste liga.

Jannik Hansen afsluttede karrieren på fornem vis. Han blev i denne uge den første dansker nogensinde til at vinde KHL-trofæet Gagarin Cup. Det skete i en sæson, hvor Hansen for CSKA Moskva lavede 18 point i 45 KHL-kampe.

LÆS OGSÅ

Top 10: De canadiske pointkonger i Dammark - Mitchell i fornemt selskab

Bøjgaard begræder Dale Mitchells farvel til Metal Ligaen

NHL Playoffs: Alexander True og Sharks giver Avalanche stryg i første opgør