Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Aalborg-kaptajn: Vi var det klart bedste hold i sidste sæson

Julian Jakobsen mener, at Aalborg Pirates var klart det bedste hold i sidste sæson. Det siger forwarden til Nordjyske.

Af

I sidste sæson vandt Aalborg Pirates grundspillet med et stort forspring til Herning Blue Fox på andenpladsen.

Slutspillet nåede dog aldrig at blive en realitet, da coronaepidemien afblæste det hele.

Der blev derfor ikke fundet en dansk mester i 19/20-sæsonen.

Det skabte en del snak blandt fans af Metal Ligaen.

Hvem ville egentlig have gået hele vejen i slutspillet, hvis det var blevet afviklet?

Det fik vi aldrig svar på, men kaptajn hos Aalborg Pirates, Julian Jakobsen, fortæller til Nordjyske, at der ikke burde være tvivl om, at Aalborg var det bedste hold i sidste sæson.

Jeg er træt af at høre på alt det pis, der blev sagt om os seneste sæson. Vi var klart det bedste hold, så jeg håber bare, at sæsonen bliver afsluttet i år, for det bliver en sindssygt fed sæson med alle de profiler, som er vendt hjem til ligaen, siger han til Nordjyske.

I denne sæson har mange af klubberne hentet store navne til ligaen. Der er derfor lagt op til en spændende og tæt sæson.

Julian Jakobsens kædekammerat i Aalborg, Mikkel Højbjerg, fortæller til Nordjyske, at det bliver sværere for Aalborg-holdet i denne sæson.

- Vi stod med et godt udgangspunkt sidste år, og det mener jeg også, at vi har i år, men ligaen bliver stærkere år for år, og vi kommer ikke til at blive ligeså dominerende i denne sæson som den seneste, lyder det fra Mikkel Højbjerg til Nordjyske. 

Aalborg Pirates fik en fin start på sæsonen, da de i fredags besejrede Odense Bulldogs 4-3.