Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Bødker færdig i NHL: Skifter til Schweiz

Mikkel Bødker skifter efter 12 sæsoner i NHL til schweizisk ishockey.

Af

Mikkel Bødkers tid som NHL-spiller er forbi. Efter 12 NHL-sæsoner skifter den danske forward til schweizisk ishockey, hvor han i den kommende sæson skal spille for HC Lugano i NLA.

- Jeg glæder mig meget til at spille i Lugano og lære at kende Cornèr Arena-publikummet personligt. Jeg har hørt, at fansene er ekstraordinære og meget lidenskabelige. Jeg er meget motiveret for den udfordring, der venter mig i schweizisk hockey og jeg håber, at vi sammen kan opnå noget stort, siger Mikkel Bødker på HC Luganos hjemmeside.

 I Schweiz er der store forventninger til den danske forward, der får fine ord med på vejen.

- Vi er meget glade for at kunne regne med en hurtig wing som Mikkel. Han er en komplet angriber, der har spillet 12 sæsoner i NHL og vil bestemt være en vigtig forstærkning for vores hold. Hans nuværende hold, Ottawa Senators, vil sandsynligvis ikke spille slutspil i sæsonen 2019/20 i NHL. I så fald venter vi på ham, siger HC Luganos GM, Hnat Domenichelli.

Mikkel Bødker nåede på sine 12 sæsoner i NHL at spille i 709 kampe for henholdsvis Arizona Coyotes (Phoenix), Colorado Avalanche, San Jose Sharks og Ottawa Senators.

Bødker lavede her 118 mål og 209 assister.