Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Bøjgaard opfordrer alle hockeyfans til at se med: Kamp syv er drømmen

Foto af DIU

Alle hockeyfans skal se fredagens kamp, hvor ''nogle af ishockeysportens mest dramatiske øjeblikke'' har en chance for at blive skrevet.

Af

Frederikshavn udlignede til 3-3 i kvartfinaleserien mod Esbjerg tirsdag aften. Nu skal semifinalisten findes i syvende og afgørende kamp, der spilles på fredag i Frederikshavn.

Kampen kan ses live på TV2 Sport og ifølge TV2's ekspert Jimmy Bøjgaard, så bør alle hockeyfans se med, når der blændes op for kampen 19:30:

- Man skal se kamp 7 på fredag, fordi nogle af ishockeysportens mest dramatiske øjeblikke, bliver skrevet i slutspilsseriers kamp 7.

- man ved aldrig, hvad der sker, og det bliver formentlig tæt igen, og et drama langt ind i 3. periode, og måske længere, før det er afgjort. Det er meget mentalt, når vi når hertil.

- For os, der kommenterer, er syvende kamp drømmen. Der er så meget puls og nerve, at man ofte kommer helt op og ringe - som i en landskamp.

- Man ved, at enhver lille detalje, kan afgøre det hele. Jeg glæder mig helt sindssygt til fredag aften kl. 19.30 på TV 2 SPORT, lyder det fra Bøjgaard til Hockeytinget.dk.

TV2 Sport sender live fra studiet i Nordjyske Bank Arena fra klokken 19:00.
Sådan er kvartfinale-serien mellem White Hawks og Energy gået hidtil: