Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Bøjgaard analyserer kamp syv: White Hawks er favoritter, Esbjerg er trænet godt

Jimmy Bøjgaard ser Frederikshavn som favoritter til kvartfinalebraget fredag.

Af

Der venter en syvende og afgørende kvartfinale fredag aften i Frederikshavn, efter at White Hawks tirsdag aften tog til Esbjerg og vandt 6-3.

En helt lige serie mellem to formstærke mandskaber venter.

TV2 Sports ekspert Jimmy Bøjgaard mener, at favoritværdigheden ligger på hjemmeholdet fra Frederikshavn, men afskriver ikke Esbjerg-holdet, der ifølge Bøjgaard er fantastisk godt coachet under et trænerteam med Mark Pederson og Thor Dresler.

- Det er en helt åben kamp 7, og det er bemærkelsesværdigt, at der nu har været tre udesejre i træk i serien. Frederikshavn har dog teten nu, og er favoritter. De var et niveau bedre i aftes, og mon dog, at de smider den to gange i træk på hjemmebane, efter at de også i kamp 5 havde chancer, og en bredere line up, siger Bøjgaard til Hockeytinget.dk og fortsætter:

TV2 Sport på plads i Frederikshavn - viser kvartfinalebraget fredag

- Man skal aldrig afskrive et Mark Pederson - og Thor Dresler-hold. de er godt coachet, og har mange gange de senere år hevet noget frem, når de havde mest brug for det, lyder det.

Det er fredag aften det går løs i Nordjyske Bank Arena. Første puck smides klokken 19.30 og TV2 sport sender kampen direkte. 

Matchvinder Steffen Frank: Det er fantastisk - Erfaring og hårdt arbejde