Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

BOYSEN SLIPPER FOR KARANTÆNE: Rungsted-direktør overrasket

Rungsted-direktør Thomas Friberg bekræfter overfor Hockeytinget.dk, at William Boysen ikke får karantæne.

Af

Der var end ikke spillet to minutter i søndags, da Frederikshavn White Hawks-forwarden William Boysen måtte tidligt i bad med en game misconduct i baglommen.

En alt for hård tackling på Rungsteds Mathias Røndbjerg, Boysens tidligere holdkammerat, kostede badebilletten, mens backen skadet måtte forlade isen.

Siden har det været flittigt debatteret, hvorvidt tacklingen var til karantæne.

Direktør i Rungsted Seier Capital, Thomas Friberg, bekræfter nu overfor Hockeytinget.dk, at frederikshavneren slipper for yderligere straf. Og det overrasker Rungsted-direktøren.

- Jeg blev noget overrasket, da det gik op for mig at William Boysens forseelse ikke udløste karantæne. I mine øjne var det en farlig aktion, og selvom jeg ikke så det som et bevidst forsøg på at skade, så er min opfattelse, at William Boysen tilsidesatte sin modstanders sikkerhed, siger Friberg til Hockeytinget.dk.

- Dette var DOPS (Metal Ligaens Udvalg for Spillersikkerhed, red.) ikke enige i, og det tager jeg til efterretning, lyder det videre fra Rungsted-direktøren.

Dermed er William Boysen også med i aften, hvor fjerde kamp i semifinalerne spilles i Nordjyske Bank Arena. Spørgsmålet er så, hvorvidt dette også gælder for Mathias Røndbjerg.

Rungsted Seier Capital fører semifinaleserien med 2-1.

LÆS OGSÅ: