Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Bruggisser årets danske back - Meyer bedste forward

Phillip Bruggisser og Nicolai Meyer blev hyldet med fornemme priser.

Af

Udvalgte ishockeyjournalister og DIU-ansatte offentliggjorde fredag aften deres kåringer for 2018/2019-sæsonen i dansk ishockey. 

Her kunne de fortælle, at Phillip Bruggisser er årets back i dansk ishockey. 28-årige Bruggisser udmærkede sig med 36 point i 52 DEL-kampe for Krefeld Penguins. 

Desuden spillede han en rolle for Danmark ved VM, hvor han spillede seks kampe og også kom på tavlen med en scoring. 

På forwardsiden skal vi en tur til Sverige; Allsvenskan-profilen Nicolai Meyer vandt prisen som årets danske forward. Meter var Södertälje SK's store stjerne og lavede 62 point i 52 kampe.

Frederikshavner-drengen var desuden med til VM, hvor han lavede to point. Denne sommer skrev han så endelig under på sin SHL-aftale og det blev Malmö Redhawks, der løb med underskriften.

Fredag aften kunne han så lade sig hylde foran 3.000 tilskuere i Rødovre som årets danske forward, mens Bruggisser altså tog back-prisen.

Mikkel Bødker blev kåret som årets danske VM-spiller, Thomas Lillie blev årets danske målmand og Josefine Jakobsen årets kvindelige ishockeyspiller.