Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Danmarks største ishockeyagent: Lønningerne kommer til at falde

Bjarne Madsen giver en spilleragents perspektiv på coronakrisen.

Af

Danmarks nok største ishockeyagent, Bjarne Madsen, stiller i et stort interview til Metal Ligaen skarpt på konsekvenserne af den igangværende coronakrise, samt hvilke konsekvenser det kan få for både de danske ishockeyklubber og de danske ishockeyspillere i den kommende sæson.

Et forsigtigt bud fra Madsen er, at klubberne meget vel kan blive tvunget til at spare op til 30% af budgettet – og det vil spillerne komme til at mærke.

Madsens vurdering er dog, at det ikke giver dårligere spillere i de respektive ligaer, da faldet i spillerlønningerne vil være helt oppe fra NHL og ned gennem den resterende del af ishockeyverdenen.

- Så vil mit bud være, at vi generelt i Europa vil se en nedgang i budgetterne på mellem 10 og 30 procent. Det kan være mindre, det kan også være mere. Det vil kontrakterne og budgetterne også bære præg af. Forsigtighedens princip vil herske – både hos sponsorer og klubber. En sponsor, der måske har givet en halv million kroner, giver måske kun 100.000 kroner eller mindre, og det vil gå ud over budgettet, siger Bjarne Madsen til Metal Ligaen.