Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Herlev har første nye import på plads

Herlev henter svensk wing til den kommende sæson.

Af

Herlev Eagles har klubbens første nye udenlandske spiller på plads til den kommende sæson. Ikke overraskende er det et svensk pas, der er med i bagagen hos ørnenes nye wing, Filip Owesson.

Den 28 årige skåning har spillet hele sin karriere i Tingsryd, som i de fleste sæsoner har ligget i Allsvenskan. Her lavede Owesson 22 points i 50 kampe i den seneste sæson.

- Filip er en fantastisk spiller at få på holdkortet. Han er en kriger foran mål og scorer de der mål, som man hader at få imod sig; dem der opstår af ingen ting. Han er en spillertype, som vi ikke har haft i Herlev i mange år, og det bliver spændende at se hans samspil med de andre mere tekniske typer, som vi regner med, at han kommer til at spille i kæde med. Ikke mindst i powerplay bliver han en mand man skal holde øje med, siger sportschef Nicolai Flindt.