Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

JIMMY BØJGAARD: - Disse to hold vinder i aften

Foto af Hockeytinget

TV 2 SPORT's kommentator har givet sit bud på aftenens vindere i de to semifinaler.

Af

Podcasten FØRSTEKÆDEN om dansk ishockey, udkom i går med en ny episode.

Her blev ishockeykommentator Jimmy Bøjgaard spurgt om, hvem der vinder de to vigtige 4. semifinaler i aften, og hans bud er, at begge serier står 3-1 efter i aften.

- Begge bliver uhyre tætte og altafgørende for hjemmeholdene, men jeg tror, at Aalborg Pirates og Rungsted Seier Capital har fået lidt medvind af sejrene i søndags, så de er mit bud på at vinde igen i aften, lød det fra Bøjgaard, som i aften kommenterer SønderjyskE-Rungsted sammen med Morten Green.

Det fremgik dog tydeligt i podcasten, at tv-kommentatoren forventer meget tætte afgørelser i aften, og tidligst afgørelser i 3. periode.

- Hverken SønderjyskE eller Esbjerg er væk, tværtimod. De skal simpelthen vinde i aften, og de kan sagtens gøre det, hvis de kommer stærkt ud, og er skarpe i special teams. Den del skal de vinde, siger Jimmy Bøjgaard.

Hør podcasten FØRSTEKÆDEN f.eks. i Apple Podcast eller i Spotify.

Du finder den lige HER.