Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Mads Christensen kan vende hjem til Metal Ligaen

Mads Christensen har tanker om at slutte karrieren i dansk ishockey.

Af

Den danske landsholdsspiller Mads Christensen har siden 2009 spillet i tysk ishockey. Nu kan det dog snart være slut. 

Red Bull München har indikeret, at de ikke forlænger med danskeren og derfor planlægger Christensen én sæson mere - eventuelt i en anden tysk klub - inden turen går hjem til Danmark. 

- München er et dejligt sted at bo. Egentlig er jeg også ked at skulle flytte fra byen, men Red Bull har et mål om at gøre holdet yngre, så jeg tror desværre ikke, jeg kan fortsætte. Min kontrakt udløber også 1. maj, siger Mads Christensen til Herning Folkeblad.

LÆS OGSÅ: MINDEORD: Han var en af de største ishockeyjournalister

Han og konen bygger nu en landejendom nord for Herning, hvor konen allerede til sommer flytter ind. Mads Christensen har dog ikke tænkt sig at stoppe hockeyen, når han også flytter ind i sommeren 2021.

Han vil gerne spille i Danmark, inden karrieren slutter:

- Jeg forestiller mig, at det kunne være en god mulighed fra sæsonen 2021, men jeg har hverken forhandlet med den ene eller den anden klub. Når vi vælger at flytte tilbage til Herning, så er det også, fordi vi savner sammenholdet med familie og venner, siger Mads Christensen, der dermed ikke afviser, at andre klubber end Blue Fox kan komme i spil. 

Christensen spillede for SønderjyskE inden udenlandseventyret startede i 09'.

32-årige Christensen er noteret for næsten 430 kampe i den tyske DEL.

LÆS OGSÅ: DØM SELV: Disciplinærsag på vej? Frederikshavner udgik efter hård tackling