Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Matchbold til Rungsted i finaleserien mod Aalborg

Foto af Daniel André Stentz

Rungsted Seier Capital er nu én sejr fra at blive dansk mester 2021.

Af

Rungsted Seier Capital vandt tirsdag det tredje finalebrag mod Aalborg Pirates.

Det bringer dem foran 3-0 i finaleserien og de har dermed matchbold inden fredagens fjerde opgør.

Tirsdagens duel i Bitcoin Arena blev vundet overbevisende med 5-0.

De to hold kom flyvende ud til aftenens kamp og lagde ud i et ekstremt højt tempo.

- Det er den ishockeykamp fra Metal Ligaen med mest tempo, som jeg har set i denne sæson, lød det fra TV 2 SPORT's ishockeyekspert Lasse Degn.

Pucken var konstant i bevægelse og spillet bølgede fra hjemmeholdets zone til udeholdets.

Kampens første mål blev sat ind af Nikolaj Gade efter seks minutters spil, da han opsnappede pucken og sendte den op i højre målhjørne med en hård afslutning.

Målet blev ikke mindst en realitet på baggrund af en flot start fra Rungsteds fjerdekæde, der forcheckede sublimt og pressede Aalborg-holdet i egen zone.

Ligesom i de to tidligere finalebrag, så var det Aalborg Pirates, der havde mest puckbesiddelse og pressede mest på.

De havde dog stadig problemer med at få sendt pucken forbi Cristopher Nihlstorp i Rungsted-målet.

Kampbilledet var det samme i anden periode. Rungsted Seier Capital var presset helt tilbage.

Mikkel Højbjerg brændte en kæmpe chance, hvor han blev spillet fri foran mål.

Den afbrænder blev straffet af Mathias Persson, der kort tid efter hamrede pucken op i fjerneste målhjørne med et slagskud efter en flot solotur.

Rungsted Seier Capital gik ind til tredje periode med en tomålsføring, men den blev hurtigt lavet om til en tremålsføring.

Tilbagevendte Marcus Olsson fik fat i pucken foran mål, hvorefter han prikkede den ind forbi George Sørensen i Aalborg-målet.

Aalborg-spillerne var tydeligt frustreret og det kostede en udvisning til Martin Højbjerg og Julian Jakobsen.

Pucken stoppede ikke med at stryge ind i Aalborg-målet, for blot fem minutter senere udbyggede Shane Hanna med en flot scoring, hvor han var listet med frem og sendte en velplaceret afslutning i mål.

Rungsted-mandskabet blev ved med at køre på og bare to minutter senere var Alex Wideman på pletten for hjemmeholdet.

Slutminutterne bød på en række voldsomme episoder, hvor de to mandskaber flere gange kom i karambolage.

Josh MacDonald var enormt frustreret og lavede en cross checking-forseelse, der kostede en badebillet.

Det endte med at blive en afklapsning til Aalborg Pirates, der nu skal vinde fire kampe i træk for at blive dansk mester.

Den titel kan tilgengæld havne hos Rungsted Seier Capital på fredag, hvor fjerde kamp i serien spilles i Bentax Isarena i Aalborg.

Aalborg Pirates har haft enorme problemer med at score i finaleserien. Ingen af deres forwards er endnu lykkedes med at få netmaskerne til at blafre.

Spørgsmålet er, om de kan få knækket koden fredag, hvor de er tvunget til sejr for at forlænge serien og holde liv i DM-drømmen.