Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Nej fra Winnipeg: Nikolaj Ehlers drømte om et Aalborg-comeback

NHL-spilleren Nikolaj Ehlers står lige nu på standby i Aalborg, hvor han havde håbet på at kunne komme i kamp.

Af

Spillere og trænere i NHL står lige nu på standby i forhold til at skulle på isen igen.

Den nye NHL-sæson er endnu ikke begyndt, da man ikke har fundet ud af, hvordan en hel sæson skal tackles, når Covid-19 hærger.

En af de mange, som stadig afventer en konkret udmelding fra NHL, er danske Nikolaj Ehlers.

Han er lige nu bosat i fødebyen Aalborg, hvor han træner med Aalborg Pirates tre gange om ugen.

Danskeren havde egentlig drømt om at spille kamp for Aalborg-holdet, men det har Winnipeg Jets ikke tilladt.

24-årige Ehlers må derfor nøjes med at træne med, hvilket ærgrer forwarden. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- En ting er at få lov at træne med klubben, for her er man jo ikke oppe mod nogen, der er ude på at smadre en. Det er noget helt andet at skulle spille kampe, og det handler bestemt ikke om, at jeg ikke gerne vil spille for Pirates.

Nikolaj Ehlers savner nærkampene og duellerne i kampsituationerne, hvilke ikke kommer så ofte til træning.

- Det er ikke så meget anderledes end det, jeg plejer at lave, når jeg i en normal sæson er hjemme om sommeren. Nu har det bare stået på så længe, at det begynder at blive en smule kedeligt. Jeg savner kampene og de fysiske dueller, erkender Nikolaj Ehlers.

Winnipeg Jets tillader ikke, at danskeren kommer i kamp på dansk is, da man er bange for, at der skulle opstå en skade hos Nikolaj Ehlers, der gør ham forhindret i at skulle deltage i en eventuel sæsonstart.

- Udover det forsikringsmæssige ønsker Winnipeg heller ikke, at jeg spiller kampe lige nu. Den holdning har alle NHL-klubberne, der hellere vil have at man holder sig klar til en pre-season opstart, som går i gang cirka en måned inden turneringsstarten, siger Ehlers.

Udover en skadesrisiko, så er der også en økonomisk udfordring, der forhindrer danskeren i at spille sæsonen ud hos Aalborg-mandskabet.

- Selv hvis det skulle ske, er det nok ikke særligt realistisk, at jeg kan få lov at spille sæsonen færdig for Aalborg Pirates i stedet. Der er blandt andet en masse skattetekniske regler i vejen, og det var også grunden til, at ingen danskere kom hjem og spillede i forbindelse med lockouten i NHL i 2012, fortæller Nikolaj Ehlers til Nordjyske.

Nikolaj Ehlers har spillet 369 NHL-kampe og scoret 115 mål i hans tid i det amerikanske.