Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: AALBORG HENTER NY BACK

Ung dansk/svensk back tæller ikke som udlænding, fordi han har dansk pas.

Af

Aalborg Pirates har skrevet kontrakt med den 23-årige dansk/svenske back, Anton Schou, meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Anton Schou kommer til Aalborg efter en del år i det svenske, hvor han har været en del af ungdomsprogrammet i AIK Stockholm, inden han kom til Vimmerby HC i Division 1 og har siden spillet i Division 1.

- Anton har både dansk og svensk pas, hvilket gav os muligheden for at tilføje ham til truppen til den kommende sæson, uden at han tager en plads for en udlænding.

- Han kommer til Aalborg for at studere, så der var mulighed for at kombinere ishockey på eliteplan samt uddannelse, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Anton kommer senest fra et ophold i Östersunds IK i den svenske Division 1, hvor han nåede syv kampe. Tidligere på sæsonen spillede han for Kalix HC, hvor han ligeledes var assisterende kaptajn.

Tilbage i 2014-15 sæsonen spillede han på AIKs U18-hold sammen med Jeppe Jul Korsgaard.

- Anton har sin styrke i det defensive arbejde på isen, og har ikke været den store målscorer.

- Han sætter en dyd i solidt arbejde i egen zone, og han placerer sig godt på isen, og vi har fået gode referencer på ham, slutter Ronny Larsen.


Anton Schou kommer til at spille med nummer 25 i den kommende sæson.