Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Gorm Topholt skifter til Odense Bulldogs på to-årig aftale

Foto af Daniel André Stentz

Gorm Topholt trækker i Odense Bulldogs-trøjen.

Af

Odense Bulldogs har hentet forstærkning til de kommende to sæsoner.

Gorm Topholt drager til Fyn og skifter til Odense Bulldogs på en to-årig aftale.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside, hvor de skriver:

24-årige Gorm Topholt er en rigtig teamspiller, som altid er garant for både en stærk fighterindsats og den rigtige indstilling på- og udenfor isen.

- Gorm Topholt er en stærk forward med et fortsat stort udviklingspotentiale, som fra den kommende sæson vil give os flere muligheder og styrke vores offensive spil.

- Han er desuden skarp i undertalsspillet og bliver derfor særdeles værdifuld og vigtig i netop disse situationer. 

- Til trods for sin forholdsvis unge alder har Gorm masser af erfaring fra øverste hylde i Metal Ligaen og med sin hidtil bedste sæson netop overstået, er der lagt i støbeskeen til en brandvarm angriber, som træder ind på isen i den kommende sæson, fortæller adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Hele karrieren har Gorm Topholt tørnet ud for Frederikshavn, mens han fik debut for White Hawks i 2013/14-sæsonen og sidenhen har været fast mand hos de nordjyske høge.

Gorm Topholt har netop afsluttet en stærk sæson i Frederikshavn White Hawks, hvor han står noteret for 23 point i 52 kampe og samtidig blev kåret til årets danske spiller i klubben.