Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Kæmpe scoop - Herning forlænger en sæson med Mathias Bau Hansen

Foto af Daniel André Stentz

Herning Blue Fox forlænger med Mathias Bau Hansen i en enkelt sæson.

Af

Herning Blue Fox gjorde et kæmpe scoop, da de hentede Mathias Bau Hansen hjem til Metal Ligaen i denne sæson.

Nu har de to parter valgt at forlænge aftalen med endnu en sæson, så forwarden er at finde i Blue Fox-trøjen til sommeren 2022.

Det bekræfter Herning Blue Fox i en pressemeddelelse.

Sportschef hos Herning Blue Fox, Martin Struzinski, er meget glad for at få en ny aftale med Mathias Bau Hansen på plads.

- Mathias Bau Hansen har i rigtig lang tid været en prioritet for os, at få lukket en aftale med. Vi har været superglade for det han har tilført Blue Fox, ligesom Mathias også har haft en rigtig flot formkurve, der blot beviser de fantastiske kompetencer han besidder.

Mathias Bau Hansen har lavet 49 point i 39 kampe i denne sæson, hvilket vidner om, at Herning Blue Fox har hentet en kvalitetsspiller hjem.

Forwarden brækkede forleden sin ankel i en kamp mod Frederikshavn White Hawks, hvilket formentlig holder ham ude af årets slutspil.

Skulle anklen holde Mathias Bau Hansen ude af slutspillet i denne sæson, så får han altså nu muligheden for at revanchere sig i næste sæson.