Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Officielt: Nicolai Meyer skifter til finske Ässät

Nicolai Meyer forlader svenske Malmø Red Hawks. Danskeren tager turen til Finland for at tørne ud for Ässät.

Af

Efter en enkelt sæson hos Malmø Red Hawks, drager Nicolai Meyer nord på for at prøve sig af i den finske Liiga.

Den 27-årige forward har skrevet under på en 1-årig aftale med Ässät, der i sidste sæson blev nr. 9 i det finske grundspil.

Den finske klub jagtede allerede danskeren sidste år. Her kunne de dog ikke nå til enighed om en aftale. Derfor er klubben glad for, at de endelig kan lokke Nicolai Meyer til det finske. Det fortæller klubbens sportschef, Tommi Kerttula, til klubbens hjemmeside.

- Nicolai er en spiller, som vi allerede ville have til klubben sidste år, men det blev aldrig til noget. Nu er det sket, og det er vi glade for.

- Vi får en hurtig spiller, der er dygtig til at skabe chancer. Han arbejder godt frem i banen, men han er også dygtig til at udføre sine defensive pligter, fortæller sportschefen i Ässät.

Nicolai Meyer er også meget tilfreds med sit nye skifte. Til klubbens hjemmeside udtaler danskeren, at han ser frem til at skøjte rundt i den finske Liiga.

- Jeg har et godt kendskab til klubbens organisation. Efter flere år i Sverige, så var tiden inde til en ny udfordring. Jeg følte, at Ässät var den rigtige klub for mig, lyder det fra Nicolai Meyer.

Danskeren ankommer til Finland og slutter sig til Ässät-holdet i løbet af de kommende dage.