Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Odense Bulldogs skriver under med svenske Albin Lindgren

Odense Bulldogs har i dag præsenteret tilgangen af svenske Albin Lindgren.

Af

Ole Nielsen fortalte i søndags til Fyens Stiftstidende, at en back ville blive hentet til truppen inden længe.

Det er nu blevet en realitet, for Odense Bulldogs har i dag offentliggjort tilgangen af svenske Albin Lindgren, der har skrevet under på en aftale, der gælder for resten af indeværende sæson.

Svenske Albin Lindgren er en 25-årig back med store kvaliteter i både sit defensive og offensive spil, hvilket ses i de mange point, som han står noteret for i sine tidligere klubber.

Albin Lindgren har det meste af sin karriere spillet i Sverige med ophold i Skövde IK og Kallinge/Ronneby i HockeyEttan samt en kort periode hos IF VIK Västerås HK i HockeyAllsvenskan.

I 2018/19 tog Albin til Norge, hvor han tørnede ud for Stjernen Hockey med stor succes og 26 point i 33 kampe til følge.

Den stærke back bibringer desuden vigtig erfaring fra Metal Ligaen, hvor han i sidste sæson spillede samtlige 48 kampe for Frederikshavn White Hawks og lavede 20 point henover sæsonen.

Han får trøjenummer 11 hos Odense Bulldogs.