Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Otte hold var i aktion fredag aften. Her får du overblikket over de fire træningskampe.

I fredags blev de sidste træningskampe afviklet, inden pucken smides og den nye sæson begynder på fredag.

Det var sidste chance for at få testet tingene, før det går løs.

Esbjerg Energy – Sønderjyske 2-1

I Esbjerg var der endnu engang lokalderby, da SønderjyskE var på besøg.

Finske Karolus Kaalehto lukkede af nede i Esbjerg-målet.

Søren Nielsen bragte Esbjerg foran efter tre minutters spil.

Cameron Brown bragte balance i regnskabet, men Esbjerg var kyniske til sidst, hvor Craig Puffer blev matchvinder med otte minutter tilbage.

Frederikshavn White Hawks – Herning Blue Fox 3-2

Fredagens kamp I Frederikshavn blev også tæt.

Frederikshavn kom godt fra land i 1. periode, hvor de bragte sig foran 2-0 på mål af Mads Larsen og Brock Beukeboom.

Herning fik kæmpet sig tilbage i opgøret på mål af Mathias Bau og Markus Jensen.

I kampens overtid trak Frederikshavn det længste strå, da Thomas Søndergaard sendte pucken i nettet og sikrede sejren til nordjyderne.

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted Seier Capital 5-4

Det var et vaskeægte målshow i Rødovre fredag aften, hvor der blev scoret hele ni gange.

Et fremstormede Rødovre-hold gav ikke tid til at holde i pucken for Rungsted.

Rødovre førte 5-2, men to sene Rungsted-mål skabte spænding til sidst.

Rødovre stod dog i mod og nappede en sejr på 5-4 over deres sjællandske rivaler.

Aalborg Pirates – Odense Bulldogs 3-1

Aalborg Pirates havde problemer med at score på Tadeas Galansky i Odense-målet, men det lykkedes alligevel tre gange, hvilket var nok til at sikre sig endnu en sejr over Odense Bulldogs her i opstartsfasen.

Kampen blev først lukket i tredje periode, hvor Aalborg bragte sig foran 3-1. Det skyldes en formidabel præstation af Odenses nye mand mellem stængerne, der gang på gang reddede Aalborg-forsøgene.

De fire kampe fredag aften satte punktum for træningskampene, der nu erstattes med Metal Liga-kampe, som allerede går i gang fredag aften.

Holdene har haft rig mulighed for at teste formen, spilsystemerne og spillerne an.