Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Rosenthals tidlige ferie: Skruer på Porschen og kører virksomheden

Nikolaj Rosenthal fortæller lidt om dagene på tidlig sommerferie efter endt sæson i Metal Ligaen

Af

Hockeytinget har talt med danske spillere - både i Metal Ligaen, Tyskland og NHL. Hvad foretager de sig, når de nu ikke kan spille hockey og fortrinsvis skal blive hjemme i ly af COVID-19?

Hvor er de og hvordan fordriver de tiden? Og holdes træningen ved lige?

Der er eksempelvis en vis forskel på, om man ser ind i fem en halv måned uden kompetitiv hockey (som spillerne i Danmark), eller om man muligvis skal spille et NHL-slutspil lige om hjørnet.  

Nu er turen kommet til Rungsted Seier Capitals Nikolaj Rosenthal.

Hvordan bruger du din tid efter at Metal Ligaen nu er lukket ned?

- Jeg bruger tiden på mit kontor, hvor jeg driver min biks Evonax A/S.

- Hjulene skal jo holdes i gang fortsat, så det er fint, at jeg kan fokusere 100 procent på det - nu hvor er er tidlig sommerferie. Det er en mærkelig situation. 

Og hvad med 'fritid', træning og familie - når du ikke er på kontoret?

- Min familie er for det meste bare hjemme og ellers er vi ude og gå nogle lange ture med vores søn. Jeg følger selvfølgelig med i min egen serie, Rungsted 4ever (TV2 PLAY) og hvad der ellers lige måtte være i TV.

- Jeg synes man kan bruge tiden lidt på at få ordnet de ting, som man normalt hænger lidt med i hverdagens travlhed. Herhjemme har hele kælderen fået den store tur og jeg får samlet min gamle 911'er så den kan blive klar.

- Fysisk aktivitet er der ikke meget af lige nu oven på endt sæson! Det starter i april, siger Rosenthal. 

Hockeytinget har også talt med blandt andre Patrick Russell og Mathias Seldrup omkring deres ''ferie'' - som er under lidt forskellige forudsætninger - og flere spillere kommer til i de kommende dage. Blandt andre har vi talt med Mikkel Aagaard om hans dagligdag i øjeblikket. Den snak udgives i løbet af de næste dage.

En af Rosenthals Porscher, der altså får lidt ekstra kærlighed i disse dage. Foto: Privat 

LÆS OGSÅ: Aagaard overvejer næste klub: Sigter efter højest mulige niveau

LÆS OGSÅ: Der spilles EN ishockeykamp i verden i dag

LÆS OGSÅ: METAL LIGAEN AWARDS: ÅRETS BACK ER ANDERS KROGSGAARD

TV2 PLAY's Rungsted 4EVER (Trailer) med blandt andre Nikolaj Rosenthal - kan anbefales som god underholdning i disse karantænetider: 

Vis dette opslag på Instagram

Torsdag d. 27 Februar bliver en lidt speciel dag. 5 måneders optagelser har nu resulteret i en ny tv-serie som ruller på @tv2zulu og @tv2playdk og jeg kan ydmygt sige at i godt kan glæde jer til en masse sjov og ballade, seriøsitet og en smule Rungsted arrogance 😎 Kom med helt ind under huden i mit liv sammen med mine drenge når vi kæmper for @rungstedseiercapital og forsøger at balancere en professionel karriere med privatlivet. Jeg glæder mig helt vildt og håber i vil give den en chance. Serien er i 8 afsnit og starter altså d. 27 februar kl. 21.30 på @tv2zulu og derefter ligger vi på @tv2playdk. Tak til Monday Media og resten af @tv2zulu for nogle fede måneder og et fedt program. RUNGSTED4EVER 🤘

Et opslag delt af RUNGSTED4EVER (@rungsted4ever) den

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvis du SKULLE vælge en anden klubs målmand..