Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Rungsted forlænger tre år med Kaptajn Olsson

Rungsted Seier Capital har forlænget kontrakten med Marcus Olsson for tre år.

Af

Marcus Olsson forbliver i Rungsted Seier Capital-trøjen frem til 2023, efter den svenske kaptajn og de danske mestre har forlænget samarbejdet for hele tre år.

- Kontinuitet er meget vigtig i professionel sport, og det er derfor en stor glæde, at Marcus har valgt at fortsætte hos Rungsted Seier Capital yderligere tre år, siger Rungsted-direktør Thomas Friberg til klubbens hjemmeside.

Marcus Olsson har spillet i dansk ishockey siden 2015, hvor han i de to første sæsoner tørnede ud for Frederikshavn White Hawks, inden turen gik til det nordsjællandske, hvor han efter tre sæsoner har valgt at forlænge med yderligere tre sæsoner.

- Jeg er meget glad for, at jeg nu har fremtiden på plads i Rungsted, der føles som mit andet hjem. Jeg er efterhånden blevet 33 år, men føler, at jeg fortsat har nogle gode sæsoner i mig, siger Marcus Olsson og lægger ikke skjul på, at han ønsker at vinde flere titler med Rungsted Seier Capital.

Marcus Olsson har spillet næsten 200 ligakampe i Metal Ligaen, hvor det er blevet til 159 point.