Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Slutspilsdrømmen lever for Odense Bulldogs efter sejr over Herlev Eagles

Foto af Daniel André Stentz

Odense Bulldogs fik tre livsvigtige point på kontoen mod Herlev Eagles.

Af

Tidligere på sæsonen så det sort ud for Odense Bulldogs i forhold til at nå slutspillet, men nu har mandskabet fra Fyn sat en slutspurt ind.

Fredag aften fik de igen tre point på kontoen. Det skete hjemme i VinMedKant Arena, hvor de besejrede Herlev Eagles 4-2.

På trods af markant flere afslutninger på mål fra Herlev Eagles, så var hjemmeholdet effektive og scorede på deres chancer.

En 3-0-føring var dog tæt på at blive sat over styr, men gæsterne satsede alt til sidst, hvilket hjemmeholdet udnyttede.

Georgs Golovkovs havde en forrygende aften med to scoringer og en assist, der var med til at sikre en livsvigtig sejr til Odense Bulldogs.

Det var dog ikke alt sammen en dans på roser for Odense Bulldogs fredag aften, for målmand Frederik Dichow måtte udgå af kampen med en skade efter første periode.

Jonas Rathje Skjoldå kom ind og leverede en god kamp, men Odense Bulldogs har for alvor et målmandsproblem, hvis Frederik Dichow er ude i længere tid, for Tadeas Galansky er også skadet.

Sejren bringer Odense Bulldogs tættere på Rødovre Mighty Bulls, der har den sidste adgangsgivende plads til slutspillet.

Der nu kun tre point imellem de to hold. Rødovre Mighty Bulls har dog spillet en kamp færre end Odense Bulldogs.

Odense Bulldogs - Herlev Eagles:

11.28: 1-0 Dale Mitchell

33.09: 2-0 Rasmus Simonsen

43.02: 3-0 Georgs Golovkovs

56.51: 3-1 Niklas Tikkinen

57.53: 3-2 Matthias Asperup

59.10: 4-2 Georgs Golovkovs