Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Thor Dresler: Vi starter med syv imports og Kjær søger ud

Foto af DIU

Esbjerg Energy har umiddelbart udlændingebesætningen klar til sæsonstarten.

Af

Fornylig annoncerede Esbjerg Energy nordamerikaner nummer syv i rækken i form af angriberen Trevor Cheek.

Han sætter samtidig en foreløbig stopper for tilstrømningen. Det fortæller assistenttræner Thor Dresler i et interview med Hockeytinget.dk.

- Som tingene er lige nu, så er det slut med flere imports, og truppen er sat, siger han.

- Vi føler, at vi har fået, hvad vi har haft brugt for. Vi har set en masse video og fået gode referencer, så på den konto er vi meget tilfredse, forklarer han.

- Så er det selvfølgelig altid spørgsmålet, hvordan falder de til, og finder de den rette kemi med de øvrige, men overordnet har vi ramt et godt mix, som vi er tilfredse med.

Udover Trevor Cheek har vestjyderne hentet to gange Travis, Brown og Walsh, til backsiden samt yderligere fire angribere: Jesse Mychan, der er genganger fra sidste sæson, samt Grayson Downing, Zach Pochiro og Brett Welychka.

I den anden halvdel af truppen befinder der sig et spørgsmålstegn i form af U20-VM-angriberen Oliver Kjær.

- For os er situationen uændret. Efter sidste sæson gav Oliver udtryk for, at gerne ville til udlandet for at spille juniorhockey.

- Vi ønsker ham selvfølgelig alt det bedste. Døren er i princippet aldrig lukket, men omvendt har vi også fundet andre løsninger, forklarer assistenttræneren til Hockeytinget.

Tidligere på sommeren hentede mestrene fra 2016 og 2017 de unge angribere, David Madsen og Valdemar Ahlberg, ind i truppen, der i alt tæller 21 mand i skrivende stund.

De sidste pladser er tiltænkt unge folk fra egen talentafdeling, hvor navne som Jonas Bjerrum, Mikkel Rask Nielsen og Victor Sand nævnes som emner, der har trænet med.

2019/20:
21 spillere er officielt på plads:

G: Mathias Seldrup, Kasper Krog
D: Travis Walsh (USA), Travis Brown (CAN), Jeppe Vinther, Simon Grønvaldt, Anders Koch, Andreas Pedersen, Jannik Christensen
F: Travis Cheek (USA), Sune Hjulmand, Jesse Mychan (CAN), Grayson Downing (CAN), Brett Welychka (CAN), Zach Pochiro (USA), David Madsen, Niklas Andersen, Valdemar Ahlberg, Andreas Grundtvig, Christian Wejse, Jonas Gantzel Torbensen

Cheftræner: Mark Pederson
Assistenttræner: Thor Dresler