Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Topholdene levede op til favoritværdigheden: Her er fredagens resultater fra Metal Ligaen

Fredag aften var der fire kampe på programmet i Metal Ligaen.

I denne artikel får du et overblik over fredagens kampe:

Granly Hockey Arena: Esbjerg Energy - SønderjyskE 5-3

I Esbjerg var TV 2 SPORT på besøg. Her blev aftenens TV-kamp en underholdene en af slagsen.

Andreas Grundtvig og Anders Koch gav hjemmeholdet en forrygende start op kampen, da de bragte Esbjerg foran 2-0.

Martin Eskildsen sendte pucken i nettet for SønderjyskE lige inden pausen.

I anden periode fik Simon Grønvaldt bragt hjemmeholdet foran 3-1, men føringen på to mål holdt kun i få minutter.

Mike Little fik spændingen tilbage, da han reducerede for SønderjyskE.

Kampen var tæt indtil kampens afslutning, men så fandt Esbjerg-holdet kynismen frem og kom foran 4-2 på et mål af Adam Cracknell.

Victor Rollin Carlsson reducerede endnu engang for SønderjyskE med ti sekunder tilbage af opgøret.

SønderjyskE-målet stod efterfølgende tomt, hvilket blev udnyttet af Cam Knight, der sikrede en sejr på 5-3 til Esbjerg Energy.

Kvik Hockey Arena: Herning Blue Fox - Aalborg Pirates 2-5

I Herning fulgtes Herning Blue Fox og Aalborg Pirates side om side gennem store dele af kampen.

Hjemmeholdet kæmpede sig tilbage to gange på mål af Mathias Bau og Brodie Dupont efter Josh MacDonald og Thomas Spelling havde bragt udeholdet foran.

Jeppe Jul Korsgaard fik bragt Aalborg foran for tredje gang i kampen. Herefter kunne Herning ikke følge med mere.

I slutminutterne scorede Aalborg to gange på under et minut, hvilket sikrede dem en sejr på 5-2.

Julian Jakobsen og Victor Panelin Borg stod for de afgørende scoringer.

Nordjyske Bank Arena: Herlev Eagles - Frederikshavn White Hawks 3-2

Aftenens eneste kamp på Sjælland blev en tæt affære mellem Herlev Eagles og Frederikshavn White Hawks.

Herlev Eagles fik en forrygende start på kampen, da Anton Johansson bragte dem foran 1-0 efter bare 24 sekunder.

Sebastian Brinkmann bragte balance i regnskabet en en udligning i anden periode.

Gorm Topholt sendte senere pucken i nettet til stor Frederikshavn-jubel.

Det lignede længe, at de skulle tage tre point med til Nordjylland, men Kasper Bunch Larsen fik udlignet for hjemmeholdet med få minutter igen.

I kampens overtid trak Frederikshavn det længste strå, da Joachim Blichfeld sendte pucken i mål og sikrede en overtidssejr til holdet fra nord.

VinMedKant Arena: Odense Bulldogs - Rødovre Mighty Bulls 2-6

På Fyn skulle Odense Bulldogs rejse sig efter to snittere mod Aalborg Pirates.

Det formåede de tværtimod, da Rødovre var en ordentlig mundtfuld, som viste kynisme gennem hele kampen.

Shawn O'Donnel bragte ellers Odense foran i første periode, inden Maksim Popovic fik udlignet for Rødovre.

Odense kom foran igen på et mål af Mike Hammond, men herefter stod der Rødovre på menuen.

Steffen Klarskov og Marcus Almquist gjorde det til 3-1 til udeholdet.

To gange Phillip Schultz og Maksim Popovic endnu engang gjorde det til slutresultatet 6-2.