Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Tv-kommentator om Frederikshavn: De kan vinde DM

Foto af DIU

Efter sejr over syv kvartfinaler kan Frederikshavn nu gå hele vejen.

Af

Frederikshavn White Hawks slap først videre til semifinalerne efter syv kvartfinaler, men de kan gå hele vejen og vinde DM, mener TV 2 SPORT-kommentator Jimmy Bøjgaard.

- De har nogle evner og kvaliteter, som bogstaveligt talt kan blive guld værd. I en meget åben kamp om DM, har de nogle spidskompetencer, og Rungsted er den perfekte semifinalemodstander for dem, siger kommentatoren, og begrunder:

- Frederikshavn kommer i fart fra en medrivende serie over syv kampe, mens Rungsted kommer efter en kort serie med mindre intensitet og kvalitet, og nu pludselig skal finde et par gear efter knap to ugers pause. Jeg er meget spændt på at se, hvad der sker i de første par kampe, begrunder han.

Han peger på Frederikshavns topfolk som den helt store årsag til, at han slet ikke vil udelukke et topresultat fra White Hawks.

- Ligaens pt. bedste målmand i Tadeas Galansky, og topnavnene Cam Spiro, Alexander Bumagin og Dale Mitchell. Tilsat stærke danskere som Christoffer Frederiksen, Kristian Jensen, William Boysen, Rasmus Søndergaard, og udlændinge som Ian Brady og den snu Santeri Suistio, det er slet ikke så tosset, og de er sprængfyldt med selvtillid. Og glem ikke, hvor meget Jari Pasanen og Frederik Åkesson får ud af holdet, bemærker Jimmy Bøjgaard, som har svært ved, at udpege en topfavorit til guldet.

- Jeg har dækket slutspil i tre årtier, og husker ikke fire semifinalehold, som alle er så klare bejlere til guld. Rungsted og SønderjyskE har nogle fordele, og ser lidt stærkere ud, men ikke mere, end der kan neutraliseres. Aalborg ved, hvad der kræves, og Frederikshavn er giftige for alle.