Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL: Bjorkstrand kåret som "first star" mod Nielsen og Detroit Red Wings

Bjorkstrand scorede og assisterede, mens Nielsen indkasserede sæsonens første point natten til fredag.

Af

Natten til fredag tog Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets imod Frans Nielsen og Detroit Red Wings, på hjemmebanen i Ohio.

Således var der lagt op til et af de få direkte danskeropgør, i verdens bedste ishockeyliga.

Oliver Bjorkstrand var som vanligt at finde i Blue Jackets andenkæde, mens Frans Nielsen ligeså indtog sin vante position som tredjekædecenter hos det tidligere storhold.

Første periode endte 1-1, uden de store aktioner fra danskerne.

I anden periode kom Frans Nielsen på tavlen for første gang denne sæson, med en assist til Luke Glendenings undertalsmål. Red Wings vandt perioden 1-2.

Tredje periode blev en mere eksplosiv en af slagsen, som Blue Jackets vandt hele 3-1. Bjorkstrand stod for den første scoring i perioden med et fedt slagskudsmål i powerplay.

Andet mål var Bjorkstrand ligeså involveret i, med en assists til Boone Jenner.

Bjorkstrand blev, udover de to point, noteret for tre skud på mål samt 14.36 minutter på isen. For den flotte indsats blev den unge herninggenser kåret som kampens "first star".

Nielsen blev udover sæsonens første point, noteret for to hits og 11.14 minutter på isen.

Slutresultat: 5-4 til Columbus Blue Jackets.