Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Setkov og Røndbjerg klar til NHL-camp i Detroit og Las Vegas

De 2017-draftede danskere, Malte Setkov og Jonas Røndbjerg, er i denne uge på development camp hos deres respektive klubber.

Af

I deres allerførste NHL-draft, tilbage i 2017, tog Vegas Golden Knights Jonas Røndbjerg som deres valg i tredje runde - og som nummer 65 i alt.

Runden efter, som nummer 100, blev Malte Setkov draftet af anderledes traditionsrige Detroit Red Wings.

De to danske fremtidshåb er nu begge indkaldt til deres respektive klubbers development camp, der finder sted i denne uge.

Her krydser de igen klinger med alle øvrige draftede hos henholdsvis Vegas Golden Knights og Detroit Red Wings. Krydret med inviterede free agents, som deres scouts er faldet over.

Udover de nyligt draftede danskere, er den VM-debuterende back Oliver Larsen ligeledes inviteret med på camp. Endda hos selveste Toronto Maple Leafs.

En vigtig uge for de danske talenter, der kan gøre deres hoser ekstra grønne i forhold til det yderst konkurrencedygtige selskab.