Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Sharks henter klublegende hjem

Patrick Marleau er tilbage i San Jose Sharks-trøjen efter

Af

Efter to sæsoner for Toronto Maple Leafs er Patrick Marleau tilbage hos San Jose Sharks, hvor allerede har spillet hele 19 sæsoner.

Det er dog en noget anden løn, som den nu 40-årige forward går ind til, end sidst han var i Californien. Her fik Marleau 6,5 mio. dollars per sæson. Denne gang gælder der en 1-årig kontrakt til blot 700.000 dollars.

Indledningen på sæsonen har langt fra været som ønsket for San Jose Sharks, der ligger sidst i Western Conference med nul point efter fire kampe.

Opstarten har været præget af skader og karantæner, så håbet med tilknytningen af Marleau er uden tvivl, at man får en spiller ind, der har både rutinen og kender klubben, så han kan være med til at hjælpe de unge spillere til at løfte deres niveau.

Sharks har blot scoret fem mål i fire kampe, hvoraf de to kom i nattens 5-2 nederlag til Nashville.

At Patrick Marleau vender hjem, har også skabt stor jubel på den canadiske forwards hjemmefront. Hans hustru, Christina, reagerede således på sin mands nye kontrakt: