Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Superstjernen Auston Matthews testet positiv for covid-19

Toronto-stjernen har tilbragt NHL-pausen sammen med Frederik Andersen. Danskeren er ikke testet positiv.

Af

Toronto Maple Leafs-stjernen Auston Matthews er testet positiv for covid-19, skriver mediet Toronto Sun.

I aftes begyndte historien at florere på sociale medier, og natten igennem har det været den største historie i NHL, som om få uger sender holdene i træningslejr før genstarten af den afbrudte sæson.

Historien har et dansk link, da Frederik Andersen har tilbragt store dele af NHL-pausen sammen med Matthews på stjernens ejendom i Arizona. Toronto Sun skriver, at danskeren ikke skulle være testet positiv, og at de to ikke længere opholder sig samme sted.

22-årige Matthews er en af NHL's største stjerner, og er i gang med sit første år på en 5-årig kontrakt, som har en værdi af 58 millioner dollar, svarende til 385 millioner kroner.

Flere amerikanske og canadiske sportsstjerner er blevet testet positiv med covid-19, herunder en række ishockeyspillere, men Auston Matthews er det største navn, der er blevet offentliggjort.