Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

VM 2019: Østrig banket gule og blå af Sverige

Det blev heller ikke i dag, at Østrig vandt deres første kamp i dette års VM-turnering i Slovakiet

Af

Sverige stormer videre og har for tredje kamp i træk scoret mindst 8 mål. Værd at bemærke er dog, at disse tre kampe har været mod B-gruppens absolutte bundhold Italien, Norge og Østrig.

Svenskerne kommer stærkt fra start og styrer kampens første 20 minutter med hård hånd. 5-0 siger måltavlen ved pausefløjt.

2. periode var mere lige, men det var dog Sverige, der trak det længste strå. Det blev først i 3. periode, at østrigerne kunne få pucken bag Henrik Lundqvist.

Kampens første mål blev scoret af svenskernes nyeste tilføjelse Gabriel Landeskog, der sluttede sig til VM-lejren tidligt i morges. Derudover blev han også noteret for to assists.

Det blev også til turneringens første mål for 20-årige Elias Pettersson, da han scorede til 9-0.

Med sit mål og sin ene assist deler William Nylander nu topscorer-pladsen med den russiske målskytte Nikita Kucherov.

Med eftermiddagens sejr nærmer Sverige sig derfor en billet til kvartfinalerne. Inden da skal de dog møde Rusland og Schweiz, som begge har vundet alle deres kampe i turneringen.