Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

VM-VÆRTSKAB: - Det er en kæmpe, kæmpe triumf for dansk ishockey

Foto af DIU

VM 2025 kommer igen forbi Danmark, hvor hockeyfeberen igen kan sprede sig.

Af

I dag indgik Danmarks Ishockey Union en aftale om delt værtskab af VM 2025 med Sverige.

Dermed kan dansk ishockey ride videre på bølgen fra sidste års forrygende VM i Herning og København, der blev en succes på nærmest alle parametre.

Det vækker naturligvis jubel i hockeykredse. Ligeledes hos Danmarks Ishockey Union.

- Det er en kæmpe, kæmpe triumf for dansk ishockey, at vi allerede nu bliver værter for VM igen. Vi ridder stadig på momentum fra 2018, hvor vi beviste, at vi som en lille nation kunne klare en stor opgave, udtaler DIU-formand Henrik Bach Nielsen i en pressemeddelelse.

Som medvært kommer Danmark til at lægge is til den ene gruppe og to af kvartfinalerne, ligesom det fx har været tilfældet med Kosice ved årets slutrunde i Slovakiet.

Værtsby bliver formentlig enten Royal Arena i København eller Jyske Bank Boxen i Herning, men dette er endnu ikke afgjort. Den svenske værtsby er heller ikke placeret endnu, men et godt bud er Malmö Arena.

- Det er helt umuligt at få armene ned. Det er en cadeau til hele ishockey-Danmark og alle de frivillige kræfter, der gjorde et fremragende stykke arbejde ved VM i 2018. Vi er så stolte over, at det lader sig gøre igen allerede, siger Henrik Bach Nielsen.

Ved sidste års VM i Herning og København blev kampene i gennemsnit besøgt af 8.132 tilskuere.