Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Tidligere Rødovre-profil i spil til nyt trænerjob

I januar fik han sparket i SHL-klubben Brynäs. Nu er ny klub tæt på.

Af

Den tidligere Rødovre Mighty Bulls-profil - både som spiller igennem flere sæsoner og som cheftræner efter den aktive karriere - er i spil til nyt trænerjob i Allsvenskan.

53-årige Magnus Sundquist er uden job efter fyringen tilbage i januar måned i Brynäs i SHL, og i Allsvenskan-klubben Mora leder de igen efter en cheftræner.

Det match kan skabes melles de to parter, der allerede har holdt samtaler.

- Jeg har haft to rigtigt gode møder med Mora. Det ville være superspændende og inspirerende, siger han til DT ifølge hockeysverige.se.

Mora har ledt febrilsk efter den rette trænerløsning efter Jeremy Colliton forlod dem, og siden har en lang række navne været inde over.

Nu leder de igen efter nyt blod, og det kan altså meget vel blive Magnus Sundquist, der faktisk spillede flere sæsoner for Mora midt i 80'erne.

Efter afskeden med Rødovre Mighty Bulls, hvor Sundquist stod i spidsen i tre sæsoner, har han stået i spidsen for norske Stjernen, Tingsryd i Allsvenskan og altså senest traditionsklubben Brynäs i SHL.

LÆS OGSÅ: Guldhjelmen mangler: De 10 med FLEST KAMPE UDEN DM-GULD

LÆS OGSÅ: Rosenthals tidlige ferie: Skruer på Porschen og kører virksomheden