Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

BREAKING: Henrik Bach stopper som formand

Formanden stopper efter 14 år på posten. Det bekræfter Danmarks Ishockey Union i en pressemeddelse.

Af

Henrik Bach Nielsen stopper som formand for Danmarks Ishockey Union til næste sommer.

Den afgående formand går efter en international toppost, hvilket er årsagen til afskeden med Danmarks Ishockey Union.

I 2005 blev han bestyrelsesmedlem i Danmarks Ishockey Union, hvor han i 2007 overtog formandsposten fra Peter Berg. 

Nu er tiden ved at være forbi, men Henrik Bach Nielsen ser tilbage på en fremragende tid som formand for Danmarks Ishockey Union.

I en pressemeddelelse fra Danmarks Ishockey Union fortæller han:

- Jeg er stolt, privilegeret og ikke mindst taknemlig over min periode som formand for dansk ishockey. Jeg har fået utrolig mange fine oplevelser med sporten og mødt adskillige dejlige mennesker, der har båret ishockey i hjertet.

- Det er lige fra den syvårige på isen i Aalborg til den frivillige ved ligakampene på Sjælland og landsholdsspillerne i omklædningsrummet efter en VM-kamp, siger Henrik Bach Nielsen.  

En forlængelse vil binde Henrik Bach Nielsen til formandsposten i yderligere fire år, men han føler, at tiden er inde til at søge nye udfordringer.

- Skulle jeg sige ja til en ny periode, ville det være for yderligere fire år og dermed ville jeg skulle sidde i 18 år. Det er rigtig længe, nok for længe, når det gælder sportspolitik og politik i al almindelighed. Det er bedst for Danmarks Ishockey Union og mig selv, at en anden tager over, siger Henrik Bach Nielsen. 

Helt ud af ishockeyen træder Henrik Bach Nielsen dog ikke. Han er medlem af det internationale ishockeyforbunds (IIHF) øverste ledelse, det såkaldte council, og går efter en toppost i IIHF ved den kommende kongres i september 2021, hvor der skal vælges ny topledelse.